Arvonnan ehdot

Arvonnan järjestäjä: Haurun Jäteauto Oy, Palolantie 17, 90620 Oulu

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Haurun Jäteauto Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

Arvontaan osallistumisaika on 01.04.2021 – 31.07.2021. Arvonta suoritetaan 31.08.2021 mennessä

Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

Palkinto on vuoden (12 kk) ilmainen muovinkeräys omakoti- tai paritalotalouteen Oulun talousalueella. Palkintoja on yhteensä viisi kappaletta. Palkinnon voi lunastaa vuoden kuluessa voittajan valitsemisesta.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron arvonnan palkinnosta.

Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Haurun Jäteauto Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Haurun Jäteauto Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Haurun Jäteauto Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.

Y-tunnus 0186957-6 

Palolantie 17

90620 Oulu

Powered by Myyntikuutio